Microsoft 365

Met een abonnement op Microsoft 365 kunt u het volgende krijgen: De nieuwste productiviteits-apps, zoals Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive en nog veel meer. De mogelijkheid voor installatie op pc’s, Macs, tablets en telefoons. 1 TB aan cloudopslag in OneDrive.

Wat is het?

Microsoft 365 is een abonnementsservice waarmee u altijd over de meest recente moderne hulpprogramma’s voor productiviteit van Microsoft beschikt. Er zijn Microsoft 365-abonnementen voor thuisgebruik en persoonlijk gebruik, evenals voor kleine en middelgrote bedrijven, grote ondernemingen, scholen en non-profit-organisaties.

Microsoft 365-abonnementen voor thuisgebruik en zelfstandigen bevatten de robuuste Office-bureaubladapps waarmee u vertrouwd bent, zoals Word, PowerPoint en Excel. U krijgt ook extra online opslag en cloudfuncties waarmee u in realtime kunt samenwerken aan bestanden. Met een abonnement hebt u altijd de nieuwste functies, fixes en beveiligingsupdates en voortdurende technische ondersteuning, zonder extra kosten. U kunt ervoor kiezen om per maand of per jaar voor uw abonnement te betalen. Met het Microsoft 365 Family-abonnement kunt u deze abonnementsvoordelen ook delen met maximaal vijf extra personen.

De meeste Microsoft 365-abonnementen voor bedrijven, scholen en non-profitorganisaties omvatten de volledig geïnstalleerde bureaubladapps, maar Microsoft biedt ook basisabonnementen met de onlineversies van Office, bestandsopslag en e-mail. Kies zelf wat het beste bij u past: Kleine bedrijven, Ondernemingen, School, of Non-profit.

Wat is het verschil tussen Office 365 en Microsoft 365?

Misschien werk je al een tijdje met Office 365 van Microsoft? Dan blijkt er opeens ook nog een andere dienst te zijn: Microsoft 365, verwarrend hè? Er is wel degelijk een verschil tussen Office 365 en Microsoft 365. Hieronder beschrijven we de verschillen en leggen we uit welke dienst het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

Meld je hier aan voor een Microsoft 365 Licentie

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op!