Hosting

Het woord ‘hosting‘ is afgeleid van het Engelse ‘host‘, wat ‘gastheer’ betekent. De betekenis van webhosting is dus letterlijk het huisvesten van een website. Een webhoster is daarmee eigenlijk een gastheer voor websites!

Wat is het?

Hosting is nodig wanneer je een website wilt gaan opzetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam. Door het uploaden (versturen van bestanden naar onze server) van je website wordt een website bereikbaar voor iedereen. Hosting bij Gemini ICT betekent direct aan de slag met je website. Zonder gedoe. We houden het graag helder en simpel.

WordPress

Eenvoudig een website maken
Met een paar klikken installeer jij bijvoorbeeld WordPress. Vervolgens kun je thema’s en plugins downloaden, die je helpen een website te maken.

Nederlandse servers

Hosting in Nederland
Onze hosting staat op eigen servers in Nederland. Dat is niet alleen supersnel, je gegevens worden daardoor ook keurig afgeschermd.

Werkwijze.

Gemini ICT is voorstander van duurzame hosting. Of u nu een kleine, tijdelijke site wilt maken, een grotere webshop of commerciële site, dit alles is mogelijk bij Gemini ICT. Gemini ICT heeft privacy hoog in het vaandel en wij zetten ons dagelijks in om uw data en privacy op ons platform te beschermen. Gemini ICT biedt verschillende webhosting pakketten. Bekijk het productoverzicht voor meer details.

Als u net iets verder wilt dan standaard hosting, kijk dan bij ons VPS aanbod.